OntwikkelHerstel.

VerbeterOnderhoud.

Informatie over het corona-virus voor de bezoekers van Ergotherapie Amersfoort

De praktijk volgt de adviezen vanuit de veiligheidsraad regio Utrecht en RIVM, deze geeft het advies om iedereen in een openbare ruimte te vragen om een mondneuskap te dragen. Dit advies nemen wij, en de andere zorgverleners in onze centra over.

Uw en onze veiligheid staan in onze zorgverlening altijd centraal. Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben wij strikt de richtlijnen van o.a. het RIVM opgevolgd. Het resultaat hiervan is dat wij de kwalitatieve zorg, die u van ons gewend bent, kunnen blijven aanbieden.

 In het verlengde van het dringende advies vanuit de politiek, doen ook wij een dringend advies aan onze patiënten, cliënten en medewerkers om binnen onze vestiging een mondmasker te dragen.

Wanneer mag u niet naar onze vestiging komen?

Heeft u klachten zoals vermeld in de richtlijnen vanuit de overheid komt u dan NIET naar onze vestiging. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen. 

Begeleiding meenemen naar uw afspraak 

Behalve het dragen van een mondmasker willen wij nogmaals benadrukken dat wij u bij voorkeur graag zonder begeleiding ontvangen. Indien begeleiding nodig is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden, dan is maximaal 1 begeleider toegestaan. Onze collega zal u deze vraag ook stellen bij het maken van de afspraak.

Indien u het prettig vindt, kunt u tijdens uw afspraak iemand laten meeluisteren via uw telefoon.

Voor een verzicht van onze richtlijnen voor uw bezoek

Met deze extra maatregelen willen wij een actieve bijdrage leveren aan het bestrijden van het coronavirus. Dit kunnen wij alleen samen met u. Hiervoor alvast hartelijk dank.

Voor de geldende richtlijnen, klik HIER

Voor vragen belt u gerust 033 2048006